Favicon of jugiliks.com Jugiliks.com HOME

Jugoslav Petrusic,Jugoslav Petrušić,Hag,Ratko Mladic,Sudjenje,Istina,Srebrenica,ratni zlocin, politicka ubistva

Keywords: Jugoslav Petrusic,Jugoslav Petrušić,Hag,Ratko Mladic,Sudjenje,Istina,Srebrenica,ratni zlocin, politicka ubistva

About jugiliks.com


jugiliks.com is 5 years old. It has 3611674 rank value in the world ranking by Alexa data. SLD (Second Level Domain) length seems appropriate for SEO and brand-friendly. Domain TLD (Top Level Domain) is com IP address is 195.252.110.143.

jugiliks.com hosted in Serbia accessing to Internet through BeotelNet-ISP d.o.o (Internet Service Provider) registered by Tucows Domains Inc. on 27-05-2013 made with PHP/5.6.30. hosted with Apache/2.2.31 (Unix).

  • Last Updated 5 months ago
IP Address: 195.252.110.143
Country: Serbia (RS)
Page Speed: 75%
Domain Age: 5
Alexarank: #3611674
Created Date: 27-05-2013
Updated Date: 30-05-2017
Meta Title: HOME
Meta Description: Jugoslav Petrusic,Jugoslav Petrušić,Hag,Ratko Mladic,Sudjenje,Istina,Srebrenica,ratni zlocin, politicka ubistva
Meta Keywords: Jugoslav Petrusic,Jugoslav Petrušić,Hag,Ratko Mladic,Sudjenje,Istina,Srebrenica,ratni zlocin, politicka ubistva

Server Location


Geo IP provides you such as latitude, longitude and ISP (Internet Service Provider) etc. informations. Our GeoIP service has found where is host jugiliks.com . hosted in Serbia and accessing the internet through BeotelNet-ISP d.o.o .

Latitude: 44
Longitude: 21
Timezone: Europe/Belgrade
Country: Serbia (RS)
City: Savski Venac
Region Code: 00

DNS Records


DNS (Domain Name System) is a system that converts human-readable website names into computer-readable numeric IP addresses.

A record assigned to 195.252.110.143 for jugiliks.com

Host Type TTL Class Other
jugiliks.com. NS 86396 IN cpanel11.beotel.net.
jugiliks.com. NS 86396 IN ns.beotel.rs.
jugiliks.com. A 14396 IN 195.252.110.143
jugiliks.com. NS 86396 IN ns.beotel.net.

Heading Analysis


www.jugiliks.com
www.jugiliks2.com
Poruka od gledaoca Balkan Info kanala Teši Tešanoviću:
 
Pozdrav Tešo, sinoć sam odgledao emisiju sa Jugoslavom Petrušićem i hteo bih da ti potrvdim istinitost price o Momiru Stojanoviću i tadašnjem kapetanu VB Sergeju Peroviću u vezi kapetana Peraj Nikaj ( jugoslav je reko pogresno ime, nazvao ga je Nik)
Taj tip jeste bio odredjen za pripremu i odgovoran za sve straže koje su bile u Djakovici. Ja sam lično jednom bio na duznosti komandira straže krajem 98 i on je pripremao, a ja sam zameniku komandanta ulozio protest zbog čega shiptar to da radi. Naravno da sam dobio odgovor nije tvoj problem. Elem, Jugoslav nije rekao da je kasnije taj Peraj Nikaj svedočio na sudu u Hagu protiv Miloševića i napričao razne gluposti.
Taj Sergej Perović inače sestrić od Momira Stojanovića je jedan nesposobnjaković i kukavica a i dalje radi to samo ja mislim da je iz VBA prebačen u KOS.
Radio sam u 52.arbr Pvo kao podoficir u Djakovici tako da dobro znam dešavanja.
OBAVEŠTENJE GLEDAOCIMA SAJTA ”JUGILIKS.COM”,”JUGILIKS2.COM“ I KANALIMA  YOU TUBE ”JUGPETRUŠIĆ” I ”JUGILIKS”
  
POŠTOVANI OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE FACEBOOK PROFIL POD IMENOM ”JUGOSLAV PETRUŠIĆ DOMINIK” LAŽAN KAO I OSTALI FACEBOOK PROFILI I GRUPE POD IMENOM JUGOSLAVA PETRUŠIĆA.
JUGOSLAV PETRUŠIĆ NEMA PROFIL NA FEJSBUKU ! NAKON PRIJAVE UPUĆENE NADLEZNIM ORGANIMA STRANICA JE OBORENA PROSLE GODINE I PONOVO AKTIVIRANA OD STRANE ISTIE GRUPE.
MOLIMO SVE GRAĐANE DA PRIJAVE NADLEŽNIM ORGANIMA AKO IMAJU SAZNANJA KO JE VLASNIK  FACEBOOK STRANICE JER SE RADI O LJUDIMA KOJI ŽELE DA NANESU ŠTETU REPUBLICI SRBIJI KAO I PREDSEDNIKU DRŽAVE I NJENOJ VLADI, PA VAS ZATO MOLIM DA U ŠTO HITNIJEM ROKU VAŠA SAZNANJA VEZANA ZA OVU FACEBOOK STRANICU PROSLEDITE NADLEŽNIM ORGANIMA KAKO BI OVA ORGANIZOVANA ZLOČINAČKA GRUPA BILA ŠTO PRE UHAPŠENA!
SVE ŠTO STOJI NA FACEBOOK STRANICI JE BESPRAVNO POSTAVLJENO I NAVODNO ČOVEK KOJI GA DRŽI ZOVE SE IVAN STANKOVIĆ IZ VRANJA I RADI U VOJSCI REPUBLIKE SRBIJE .MOLIM VAS AKO IMATE IKAKVA SAZNANJA O NJEGOVOJ ADRESI POSLU FAMILIJI MI PROSLEDITE KAKO BI SE OVAJ ZLOČINAC NASAO U ZATVORU.
 
NA LAŽNOM PROFILU KAO  KONTAKT BESPRAVNO SE NALAZI MOJ E-MAIL JUGILIKS@GMAIL.COM A TAKODJE SE POJAVLJUJU I RAZNI MONTIRANI VIDEO MATERIJALI SA LOGOM MOG SAJTA JUGILIKS.COM TAKODJE NEOVLAŠĆENO POSTAVLJENO!
 
Poštovani obaveštavamo vas da je počeo sa radom novi sajt ”www.jugiliks2.com” u kojem možete videti nastavak dokumenata poslatih Haškom tribunalu u procesima Ante Gotovine, Ljubiše Beare, Ivana Čermaka, Delić Rasima, Milana Martića, Delajli Zejnila i drugih.
Ova dokumenta želim da posluže srpskim građanjima, narodu i svim ostalim narodima sa prostora Balkana u cilju dokazivanja jedine i prave istine, a prvenstveno oficirima, podoficirima i vojnicima vojske i policije tj.učesnicima rata na Kosovu koje čeka ista ona sudbina i golgota koje su doživeli oficiri i narod iz Hrvatske i Bosne, a odnosi se na podizanje tajnih optužnica koje se već sada provlače kroz medije i prete nam novim genocidom za koji tvrdim da ne postoji i da ga srpski narod nije počinio !
 
Molim sve ljude i učesnike rata na Kosovu da im ova dokumenta i podaci posluže kao dokaz da su učestvovali u ”odbrani svoje zemlje”, a ne da su vršili genocid nad nenaoružanim albanskim narodom kako tvrdi čitav svet, jer su šiptari sa Kosova imali jednu organizovanu armiju koja je bila organizaciono veća i jača od vojske i policije Srbije jer se uz šiptare tada nalazio kompletan albanski narod a takođe su bili potpomognuti od strane NATO-PAKTA kao i od mnogih islamskih i katoličkih zemalja sve do danas.
 
Jugoslav Petrušić
 
 
NAPOMENA: 
 

Whois Information


In this section, you can reach when the website was registered, when it will be expire, what is contact details of the site with the following informations.

jugiliks.com has 5 years old. jugiliks.com registered by Tucows Domains Inc..

Registrar Name: Tucows Domains Inc.
Created Date: 27/05/2013
Updated Date: 30/05/2017

HTTP Header Analysis


HTTP Header information is a part of HTTP protocol that a user's browser sends to called Apache/2.2.31 (Unix) containing the details of what the browser wants and will accept back from the web server. Http Headers of Jugiliks.com

Status-Code: 200
Response Time: 394
Date Thu, 01 Feb 2018 01:26:57 GMT
Server Apache/2.2.31 (Unix)
X-Powered-By PHP/5.6.30
P3P CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Content-Encoding gzip
X-Content-Encoded-By Joomla! 2.5
Cache-Control no-cache
Pragma no-cache
Set-Cookie 0934d4b90329058040ddc1d90fa6c95f=960093d3e2484db38c5e485b3a8570a8; path=/
Vary User-Agent
Keep-Alive timeout=5, max=100
Connection Keep-Alive
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=utf-8
Go to top

Reverse Ip

Websites hosted with same IP Address

Favicon of rti.rs rti.rs RTI | Vaš pouzdan partner
Favicon of sanigroup.rs sanigroup.rs Sani Group
Favicon of sam.rs sam.rs
Favicon of silken.rs silken.rs Silken - Electronic (pocetna)
Favicon of sol.rs sol.rs
Favicon of plastenici-medijana.rs plastenici-medijana.rs Medijana Projekt
Favicon of jugent.rs jugent.rs
Favicon of leveris.rs leveris.rs LeveriS Jewelry
Favicon of homelineplus.rs homelineplus.rs
Favicon of feman.rs feman.rs Feman fabrika elektromaterijala rasvete ormana i alataFeman
More >>
More Less
More Less
More Less